Ortopedinen osteopatia

Ortopedinen osteopatia on tuki- ja liikuntaelimistön häiriö- ja kiputilojen hoitoa. Hoitokeinoina käytetään nivelten virheasentoja ja toimintahäiriöitä korjattaessa manipulaatio- ja mobilisaatiohoitoja. Myös tekninen ongelma-alueelle kohdistettu hieronta, erilaiset liikehoidot ja asiakkaan ohjaaminen kehonsa hallintaan kuuluvat osteopatian hoitomenetelmiin. http://www.soory.info/

Klassinen hieronta

Hieronta on hoitotarkoituksessa tehtävää kudosten mekaanista muokkausta. Hieronta rentouttaa lihaksia ja parantaa niiden verenkiertoa ja aineenvaihduntaa. Se myös lisää lihasten ja jänteiden joustavuutta. Hieronta lievittää kipua ja sillä on positiivinen vaikutus stressiin. Ongelma-alueisiin kohdennetulla hieronnalla saadaan hyvä apu eri tuki- ja liikuntaelinvaivoihin.

Hermoratahieronta

Hermoratahieronnassa kehon hermoimpulssit saadaan liikkeelle ärsyttämällä/hieromalla pinnallisia hermopäätteitä. Hoito on kokonaisvaltaista, jossa keho käsitellään päästä varpaisiin. Hoidolla vaikutetaan mm. sympaattisen hermoston toimintaan; vähentämällä selkärangan jännitystiloja, poistamalla hermopinteitä, tehostamalla kehon verenkiertoa ja aineenvaihduntaa sekä  keuhkojen ja sisäelinten toimintaa. Hermoratahieronta on miellyttävä ja rentouttava hoitomuoto.

http://www.hermoratahieronnanmestarit.fi/mestarit

Hinnasto


30 € / 35 min

40 € / 45 min

60 € / 60 min

80 € / 90 min